vaksinasjon reaksjon i fire måneder gammel

Det er en artikkel i høst 2014 utgaven av Pathways magasin om denne eksakte problemet! Vennligst les det fordi barnet ditt kan være lider av betennelse i hjernen som er en bivirkning fra 4 måneders vaksinasjon, og det er en sak i artikkelen med barnet ditt eksakte symptomer. Jeg har gjort mye forskning siden min sønn er ment å gå for sine 6 mnd skudd snart og jeg ønsker å bli informert. Les denne artikkelen, kan det gi deg så

meg svarer eller i det minste få deg på veien til å finne dem. Lykke til! Selv om de sier at disse reaksjonene er vanlig, men de er normal for barnet ditt? Hvis du mistenker at noe ikke er riktig, så gjør noen undersøkelser på vaksiner før du gir noe mer. Noen barn har vanskelig for å bli kvitt alle kjemikalier og tungmetaller fra alle disse bildene. Høres for meg ut som du er bekymret og at dette ikke er normalt for din baby. Kanskje du bør gi henne litt tid å komme tilbake til det normale, og finne ut om du ønsker å fortsette å vaksinere. Hvis man velger å fortsette, canada goose salg ikke gi mer enn en vaksine på en gang. På den måten hvis hun reagerer igjen vil du vite nøyaktig hvilken hun reagerte på og ikke gi det i fremtiden. Du kan også velge hvilke vaksiner din LO vil få og når. Jeg tror dagens CDC vaksine tidsplanen er CRAZY med mengden av vaksiner som gis i ett besøk. Ikke rart så mange barn reagerer på dem, og alle mener det er normal. Les vaksinen innsatsen. Hun er nesten 3 nå, og hennes bror er 10 mnd. Takk alle sammen for svar og kommentarer. Jeg liker å svare på dette spørsmålet selv etter å få erfaring fra mange vaksiner for to barn. Jeg er enig med larissakissa på å være klar over hva som er vanlig vs hva som er normalt for barnet og være observant etter vaksinasjoner. Spedbarn Motrin og Tylenol hjelp, men sørg for å snakke med barnelege din om dosering som skal defineres av baby vekt samt alder. Noen crankiness etter at bildet er forventet (tenker på at p). Jeg tror at Miss Aria når barnet er vaksinert, får du ham syk er en svært grov og ikke nøyaktig forklaring på hvordan vaksiner fungerer. hver dag. Han er ammet, 24/7 jeg med ham. Og jeg la merke til etter 13 dager senere, noen utslett på armer, ben og mage som ser ut som gåsehud og takk Gud jeg alltid stengt for ham, fordi mer enn 2 ganger mens han sovet om natten eller ta en lur, var han sjokkerende og han kan puste., eller han våkner opp skrik desesperated som full av frykt. Dette er helt nytt, han er økende vekt og nå alle milepæler som han burde. Han sover på ryggen og har rikelig med magen tid, jeg har aldri et problem med ham før, ikke engang når han får de 2 måneder skudd. Selv om vi var i stand til å få det ned jeg er bekymret som jeg leser mer om å gi barnet ditt en medisin. Jeg husker jeg gi mitt barn en Infant Ibuprofen da hun var 2 måneder etter vaksinen, og jeg ga henne også i går. Men noen sier jeg burde ikke ha gitt henne inntil 6 mnd alder. Jeg trodde hele tiden at jeg gir henne spedbarn Tylenol eller acemetophen. Hun hadde ikke noen allergisk reaksjon, men jeg mistenker at hun har en magesmerter og hun har vært masete og trengende. Dette er nytt for oss, hun har alltid vært en glad baby.

Dette nettstedet gir informasjon av generell karakter, og er utformet for pedagogiske formål. Hvis du har noen bekymringer om din egen helse eller helsen til barnet ditt, bør du alltid konsultere med en lege eller annet helsepersonell. Vennligst les vilkårene for bruk før du bruker dette nettstedet. Din bruk av nettstedet indikerer ditt samtykke til å være bundet av vilkårene for bruk.